Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 47g38kcal0.7g7.9g0g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Herne 19g13kcal0.9g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g214kcal6.6g31.6g5.4g6g
Valittu annoskoko250g107kcal3.3g15.8g2.7g3g
Annoskoko puolitettuna125g54kcal1.7g7.9g1.4g1.5g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644