Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)50g170kcal3.3g39.1g0.3g0.4g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%100g170kcal19g0g10g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g63g44kcal2g7.5g0.1g0g
Kantarelli eli keltavahvero38g7.5kcal0.9g0.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g784kcal50.4g94.2g21.2g2.2g
Valittu annoskoko251g392kcal25.2g47.1g10.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna125g196kcal12.6g23.6g5.3g0.6g
Arvot/100g100g156kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136