Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska 55g16kcal0.3g2.9g0.1g1g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)44g37kcal2.7g7g0.1g2.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 44g60kcal1.2g10.6g1g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g387kcal25.4g43.2g11.8g9.6g
Valittu annoskoko251g194kcal12.7g21.6g5.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna125g97kcal6.4g10.8g3g2.4g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530