Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 112g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Jauheliha, sika-nauta 37g83kcal6.6g0g6.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g185kcal1.1g1.7g19.7g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)7.5g6kcal0.3g1.4g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g19g52kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g845kcal42.2g10.6g69.8g5.6g
Valittu annoskoko251g422kcal21.1g5.3g34.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna125g211kcal10.6g2.7g17.5g1.4g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366