Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g66g177kcal10.5g0g15.1g0g
Lohifilee 169g330kcal31.6g0g22.8g0g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.9g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 11g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g1031kcal85.2g1.4g76.2g1.4g
Valittu annoskoko251g515kcal42.6g0.7g38.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna126g258kcal21.3g0.4g19.1g0.4g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391