Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.1g3.4kcal0.2g0.7g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g70g25kcal0.7g4.6g0.4g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g42g100kcal5.2g0g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g5.6g19kcal0.7g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana501g328kcal14.6g23g17.4g2.4g
Valittu annoskoko251g164kcal7.3g11.5g8.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna125g82kcal3.7g5.8g4.4g0.6g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876