Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1139g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g342g82kcal4.1g11.6g0.7g7.2g
Porkkana 228g75kcal1.4g12.7g0.5g5.8g
Palsternakka 85g54kcal0.4g10.1g0.3g3.8g
Sipuli 85g26kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Valkosipuli 17g19kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl34g26kcal1.4g2.7g1g0g
Persilja 23g6.2kcal0.3g0.3g0g1.8g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)342g376kcal78.6g0g7.2g0g
Paprika punainen 114g33kcal1.1g5.1g0.5g2.2g
Selleri, annos 50g85g12kcal0.9g2.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1519kcal181.2g104g32.4g45.4g
Valittu annoskoko2500g759kcal90.6g52g16.2g22.7g
Annoskoko puolitettuna1250g380kcal45.3g26g8.1g11.4g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409