Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1295g1087kcal236.4g0g14.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g86g55kcal3g0.2g21.6g0g
Rypsiöljy 65g573kcal0g0g64.8g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)216g691kcal79.9g0g41g0g
Korppujauho 86g316kcal9.1g64.7g0.9g4.6g
Maitojauhe rasvaton 65g230kcal21g34.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 648g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5904kcal698.8g198.4g286.2g9.2g
Valittu annoskoko2500g2952kcal349.4g99.2g143.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1476kcal174.7g49.6g71.6g2.3g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171