Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g757g212kcal4.5g45g1.5g18.9g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g265g1033kcal0.5g257g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 738g2533kcal75.2g516.7g8.9g25.8g
Leivinjauhe 38g67kcal2g14.3g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g61kcal0g15g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g12.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 416g594kcal52g1.2g42.7g0g
Rypsiöljy 256g2259kcal0g0g255.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13626kcal269.4g1722.6g618.2g89.8g
Valittu annoskoko2500g6813kcal134.7g861.3g309.1g44.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3407kcal67.4g430.7g154.6g22.5g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257