Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 877g457kcal103.9g0.9g3.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 877g374kcal3.3g36g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 483g1467kcal42.2g267.3g9.2g67.1g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Siirappi 105g317kcal0.1g78g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5314kcal303.2g779.6g26g139.6g
Valittu annoskoko2500g2657kcal151.6g389.8g13g69.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1329kcal75.8g194.9g6.5g34.9g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385