Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 511g1752kcal52g357.5g6.1g17.9g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g524g1781kcal68.1g353.6g8.9g27.8g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g59g84kcal5.2g14.6g0.6g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow59g100kcal0.3g2.4g10g0g
Oliiviöljy 33g290kcal0g0g32.7g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g327g66kcal2g11.5g1g4.6g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g314g97kcal5.7g18.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 655g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8341kcal266.6g1517g118.6g100.6g
Valittu annoskoko2500g4170kcal133.3g758.5g59.3g50.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2085kcal66.7g379.3g29.7g25.2g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478