Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1284g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit214g56kcal1.9g10.3g0.6g4.9g
Herne-maissi-paprika, Rainbow171g137kcal7.2g22.3g1.5g5.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g343g476kcal65.1g0g24g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaattimurska 214g63kcal1.2g11.3g0.4g4.1g
Ketsuppi, Felix51g46kcal0.5g10.8g0.3g0g
Makaroni, tumma 47g169kcal6.4g30.9g1.4g2.8g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 128g92kcal2.3g18.5g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2106kcal170.4g212.8g57.2g38.6g
Valittu annoskoko2500g1053kcal85.2g106.4g28.6g19.3g
Annoskoko puolitettuna1250g527kcal42.6g53.2g14.3g9.7g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109167