Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g714g179kcal7.9g35.7g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g89g31kcal3.6g3.1g0.4g4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 429g592kcal80.4g0g30g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g45kcal2.1g0.3g3.9g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1693kcal188g78.2g68.6g8g
Valittu annoskoko2500g846kcal94g39.1g34.3g4g
Annoskoko puolitettuna1250g423kcal47g19.6g17.2g2g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994