Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 632g152kcal11.4g13.9g1.9g14.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 632g220kcal29g12.2g1.9g15.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 506g616kcal107.5g0g20.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%253g329kcal7.6g5.1g32.9g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 253g835kcal5.1g7.6g88.5g0g
Oliiviöljy 34g302kcal0g0g34.1g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g190g740kcal55g1.1g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6385kcal431.2g79.8g469g61g
Valittu annoskoko2500g3193kcal215.6g39.9g234.5g30.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1596kcal107.8g20g117.3g15.3g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191