Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli304g58kcal5.5g7.3g0.6g6.4g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g1002g602kcal31.1g76.2g20g0g
Ketsuppi, Heinz228g235kcal2.1g54.9g0.2g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 304g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)638g702kcal159.5g0g6.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g24g219kcal0g0g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3629kcal396.4g276.8g103g18.2g
Valittu annoskoko2500g1814kcal198.2g138.4g51.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna1250g907kcal99.1g69.2g25.8g4.6g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341