Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)1292g918kcal20.7g202.9g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Janssonfile (Abba), annos 100g199g278kcal19.9g27.8g8.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl199g676kcal4g6g69.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g656g361kcal20.3g42g13.1g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4617kcal133.6g571.8g194.4g5g
Valittu annoskoko2500g2309kcal66.8g285.9g97.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1154kcal33.4g143g48.6g1.3g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411