Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 961g337kcal44.4g18.7g2.9g24g
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g300g360kcal10.2g10.8g30g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio13g33kcal2.2g0.4g2.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g96g269kcal18.3g0g21.1g0g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Vesi961g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2434kcal154.4g73.8g152.6g53g
Valittu annoskoko2500g1217kcal77.2g36.9g76.3g26.5g
Annoskoko puolitettuna1250g609kcal38.6g18.5g38.2g13.3g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169