Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 625g892kcal78.1g1.9g64.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki521g292kcal44.3g26g1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)52g5.2kcal0.8g0g0.3g44.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g104g597kcal18.4g7.3g51.7g12.3g
Kauralese 260g937kcal46.9g118.8g20.1g45.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g260g1563kcal54.7g17.2g140.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%625g1438kcal181.3g15.6g75g0g
Leivinjauhe 52g92kcal2.7g19.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11629kcal854.4g413g705.6g205g
Valittu annoskoko2500g5814kcal427.2g206.5g352.8g102.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2907kcal213.6g103.3g176.4g51.3g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658