Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g980g686kcal156.9g0g2.9g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g21kcal1g3.9g0.1g0g
Purjosipuli 306g70kcal5.5g7.4g0.6g6.4g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g172g35kcal1g6.5g0.5g2.4g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g25g64kcal2.5g2.5g4.9g0.4g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g907g317kcal9.1g61.7g4.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g37g325kcal0g0g36.8g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g12g26kcal0g5.3g0g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5001g3110kcal352.6g178g100.8g28.2g
Valittu annoskoko2500g1555kcal176.3g89g50.4g14.1g
Annoskoko puolitettuna1250g778kcal88.2g44.5g25.2g7.1g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928