Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 725g2373kcal73.9g481.4g8g24.3g
Maitorahka (Pirkka)725g479kcal87g29g2.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen580g191kcal19.1g28.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 160g228kcal19.9g0.5g16.4g0g
Basilika, tuore 5.8g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g131kcal0g0g14.5g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g290g899kcal75.4g5.8g63.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8604kcal551g1090.4g209.8g48.8g
Valittu annoskoko2500g4302kcal275.5g545.2g104.9g24.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2151kcal137.8g272.6g52.5g12.2g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206