Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g122g476kcal0.2g118.3g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g305g292kcal3.4g55.5g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g244g2195kcal0g0g243.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1829g494kcal23.8g87.8g3.7g31.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6912kcal54.8g523.2g495.2g62.2g
Valittu annoskoko2500g3456kcal27.4g261.6g247.6g31.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1728kcal13.7g130.8g123.8g15.6g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234