Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1244g2065kcal236.3g0g124.4g0g
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Rypsiöljy 31g275kcal0g0g31.1g0g
Korppujauho 124g456kcal13g93.2g1.3g6.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)311g264kcal3.1g10.9g21.8g0g
Voileipäkinkku,snellman75g76kcal13.4g0.7g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 171g244kcal21.4g0.5g17.5g0g
Puolukka 373g145kcal1.6g25.4g1.9g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7141kcal582g277.8g400.8g38.4g
Valittu annoskoko2500g3571kcal291g138.9g200.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1785kcal145.5g69.5g100.2g9.6g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514