Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g14g121kcal0g0g13.5g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha539g895kcal102.4g0g53.9g0g
Sipuli 197g60kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Kesäkurpitsa zucchini 391g71kcal2.2g9.8g1.6g2.7g
Tomaatti 189g43kcal1.1g6.5g0.6g2.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5.4g16kcal0.6g0.8g1.1g0g
Ruokosokeri6.7g28kcal0g6.7g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g404g1334kcal64.7g250.7g8.1g24.3g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 674g198kcal3.8g35.7g1.3g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5559kcal356.8g643.6g161.2g92g
Valittu annoskoko2500g2779kcal178.4g321.8g80.6g46g
Annoskoko puolitettuna1250g1390kcal89.2g160.9g40.3g23g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413