Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 471g302kcal15.1g22.7g16.5g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)706g1271kcal134.2g0.7g77.7g0g
Hapukoor 20% (Alma)494g1009kcal13.8g15.8g98.9g0g
Purjosipuli 71g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Tilli, tuore 71g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Voi 165g1195kcal2g0.7g134g0g
Hapankorppu 363g1226kcal36g222.6g7.6g56.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 118g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Liivate 42g148kcal36.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10427kcal483.4g533.4g670.8g118.8g
Valittu annoskoko2500g5213kcal241.7g266.7g335.4g59.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2607kcal120.9g133.4g167.7g29.7g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254