Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g751g1178kcal163.6g0g53.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1126g857kcal21.2g174.5g2.3g11.3g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Maustepippuri, annos 1g15g0.5kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 8.3g18kcal2.5g0.5g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4444kcal388.6g403.8g115.4g48.2g
Valittu annoskoko2500g2222kcal194.3g201.9g57.7g24.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1111kcal97.2g101g28.9g12.1g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839