Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 438g458kcal98.4g0g6.6g0g
Arla Apetina 8% feta649g974kcal103.9g26g51.9g0g
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g97g73kcal1.3g17.5g0.2g1.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g16g146kcal0g0g16.2g0g
Ruokakerma Valio 5%649g390kcal7.8g18.2g32.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus325g1104kcal74.7g172.1g12g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6464kcal580.6g498.8g240g52.8g
Valittu annoskoko2500g3232kcal290.3g249.4g120g26.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1616kcal145.2g124.7g60g13.2g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087