Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g294g1059kcal82.4g5.9g79.4g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g882g194kcal8.8g39.7g0g17.6g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Seiti fileitä Findus588g412kcal94.1g0g1.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g147g500kcal2.9g4.4g52.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g294g235kcal7.6g11.8g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4959kcal399.2g151.8g304.6g45.2g
Valittu annoskoko2500g2479kcal199.6g75.9g152.3g22.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1240kcal99.8g38g76.2g11.3g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168