Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo382g2709kcal1.1g0.8g305.2g0g
Sokeri 382g1548kcal0g381.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 636g2182kcal64.8g445.1g7.6g22.3g
Kananmuna kuoreton 280g399kcal35g0.8g28.7g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.8g0g0.1g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 509g443kcal5.4g93.1g2g9.2g
Taloussuklaa, Fazer254g1310kcal9.9g142.4g76.3g13.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g153kcal0g37.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17530kcal233.8g2211.8g839.6g90.2g
Valittu annoskoko2500g8765kcal116.9g1105.9g419.8g45.1g
Annoskoko puolitettuna1250g4383kcal58.5g553g209.9g22.6g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328