Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 467g162kcal21.4g9g1.4g11.6g
Paprika punainen 234g68kcal2.2g10.5g0.9g4.4g
Palvikinkku HK 3%175g175kcal31.5g0.9g5.3g0g
Sipuli, paistettu 117g118kcal1.5g5.7g9.6g2g
Oliiviöljy 210g1860kcal0g0g210.3g0g
Herkkusieni 234g37kcal4.9g0.7g0.8g3.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)117g240kcal1.4g53.7g2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä467g514kcal36.4g84.1g2.3g37.4g
Papu valkoinen, keitetty 467g503kcal39.4g65.4g1.6g32.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7380kcal279.2g463.8g468.6g183.6g
Valittu annoskoko2500g3690kcal139.6g231.9g234.3g91.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1845kcal69.8g116g117.2g45.9g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613