Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 615g877kcal76.8g1.8g63g0g
Perunajauhot,rainbow559g1810kcal0.6g452.5g0.6g7.8g
Sokeri 475g1927kcal0g474.3g0g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Mansikka 329g153kcal1.6g27.6g0.7g6.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g164g641kcal0g160.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 329g135kcal3.3g13.5g2.6g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11133kcal166g2271.8g133.8g52.6g
Valittu annoskoko2500g5567kcal83g1135.9g66.9g26.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2783kcal41.5g568g33.5g13.2g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386