Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g699g2657kcal37.8g223.8g174.8g11.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Tomaatti 612g139kcal3.4g21.1g1.8g8.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 350g1046kcal62.9g4.2g87.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots44g271kcal12.7g5.7g24g1.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 350g463kcal9.2g11.2g42g0g
Kananmuna 50g(kpl)87g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Juusto, mozzarella 175g456kcal32.5g0g35.5g0g
Sipuli, tuore175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10535kcal340.8g549.4g764.8g50.2g
Valittu annoskoko2500g5268kcal170.4g274.7g382.4g25.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2634kcal85.2g137.4g191.2g12.6g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905