Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1642g2726kcal312g0g164.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso82g12kcal0.8g1.7g0.2g1.2g
Rypsiöljy 111g980kcal0g0g110.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]472g1593kcal56.7g0g174.7g0g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 16g53kcal2.4g3g2.1g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10817kcal748g25.2g904.6g20.2g
Valittu annoskoko2500g5409kcal374g12.6g452.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2704kcal187g6.3g226.2g5.1g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119