Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g34g122kcal15.3g13.6g2g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g925g3237kcal111g656.6g19.4g27.7g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g617g1110kcal92.5g129.5g26.5g271.3g
Rypsiöljy rainbow154g1387kcal0g0g154.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 771g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11711kcal437.6g1599.4g404g598g
Valittu annoskoko2500g5856kcal218.8g799.7g202g299g
Annoskoko puolitettuna1250g2928kcal109.4g399.9g101g149.5g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330