Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g54g247kcal0.3g0.3g27.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g215g838kcal0.4g208.4g0g0g
Raparperi 1031g347kcal7.1g56.7g1g14.4g
Culinesse (Flora), annos 10g269g1235kcal1.3g1.3g136.9g0g
Sokeri 320g1297kcal0g319.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu236g298kcal26g0.7g21.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 349g1198kcal35.6g244.4g4.2g12.2g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g43kcal0g10.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.4g17kcal0.6g3.2g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11077kcal143.8g1698g382.4g56.4g
Valittu annoskoko2500g5539kcal71.9g849g191.2g28.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2769kcal36g424.5g95.6g14.1g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570