Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)274g575kcal38.3g1.6g46.6g0g
Pekoni, paistettu 91g470kcal15g0g46.3g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 155g45kcal1.5g7g0.6g2.9g
Paprika vihreä 155g33kcal1.5g3.9g0.5g2.9g
Tomaatti 685g156kcal3.8g23.6g2.1g9.6g
Voi 37g265kcal0.4g0.1g29.7g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 804g1146kcal100.4g2.4g82.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 183g603kcal3.7g5.5g63.9g0g
Paprikajauhe 7.3g24kcal1.1g1.3g0.9g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6695kcal334g100.4g546.4g39.6g
Valittu annoskoko2500g3348kcal167g50.2g273.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1674kcal83.5g25.1g136.6g9.9g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614