Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1178g1531kcal200.3g23.6g96.6g1.2g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g393g55kcal7.5g1.6g2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g655g1767kcal72g314.1g19.6g1.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 262g179kcal3.9g11g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7092kcal569.4g704.8g262.8g5.6g
Valittu annoskoko2500g3546kcal284.7g352.4g131.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1773kcal142.4g176.2g65.7g1.4g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902