Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1389g334kcal25.1g30.6g4.2g31.9g
Porkkana, keitetty, suolaa 417g138kcal2.6g23.5g0.8g10.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g347g417kcal11.8g12.5g34.7g0g
Polar 10% (Valio)347g729kcal111.1g0g34.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3237kcal301.2g133.2g148.8g85.4g
Valittu annoskoko2500g1618kcal150.6g66.6g74.4g42.7g
Annoskoko puolitettuna1250g809kcal75.3g33.3g37.2g21.4g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229