Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1226g2794kcal232.8g0g208.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g172g463kcal12.9g84.1g8.6g17.2g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g613g398kcal19.6g29.4g21.4g0g
Kananmuna kuoreton 184g262kcal23g0.6g18.8g0g
Korppujauho (X-tra)306g1164kcal39.8g232.8g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10164kcal656.2g693.8g526.4g34.4g
Valittu annoskoko2500g5082kcal328.1g346.9g263.2g17.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2541kcal164.1g173.5g131.6g8.6g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519