Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 497g193kcal2.2g33.8g2.5g12.9g
Karpalo 514g167kcal2.3g17.7g3.6g17g
Vesi1241g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow248g844kcal29.8g173.8g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2408kcal68.6g450.6g22.2g59.8g
Valittu annoskoko2500g1204kcal34.3g225.3g11.1g29.9g
Annoskoko puolitettuna1250g602kcal17.2g112.7g5.6g15g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832