Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha657g1091kcal124.8g0g65.7g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala29g81kcal5.8g1.4g5.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 920g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )657g2300kcal118.3g387.6g25.6g39.4g
Rypsiöljy 18g157kcal0g0g17.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)131g166kcal14.5g0.4g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7650kcal530.2g789.4g253.8g81.8g
Valittu annoskoko2500g3825kcal265.1g394.7g126.9g40.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1913kcal132.6g197.4g63.5g20.5g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881