Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 304g1618kcal0.5g0.9g182.5g0g
Sokeri 259g1049kcal0g258.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 365g458kcal40.1g0.9g32.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g626kcal18.6g127.7g2.2g6.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 183g611kcal0.1g148.9g0.1g2.6g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Mustikka metsä- 547g241kcal2.7g35g3.3g18.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%608g365kcal19.5g43.2g12.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g146kcal0g36.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10282kcal164.6g1313.4g466.4g54.4g
Valittu annoskoko2500g5141kcal82.3g656.7g233.2g27.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2571kcal41.2g328.4g116.6g13.6g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980