Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1119g393kcal51.7g21.8g3.4g28g
Jauheliha, sika-nauta 373g826kcal65.3g0g63.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 560g1848kcal11.2g16.8g195.9g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)75g60kcal2.5g14.2g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa187g560kcal42.9g0g42.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g187g522kcal35.4g0g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8417kcal418g105.6g694.6g56g
Valittu annoskoko2500g4208kcal209g52.8g347.3g28g
Annoskoko puolitettuna1250g2104kcal104.5g26.4g173.7g14g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366