Punajuurilaatikko

-raasta kuoritut punajuuret ja porkkanat
-pilko sipuli
-paista jauheliha
->sekoita ainekset uunivuokaan, lisää kermaviili/ruokakermaseos
->mausta suolalla ja pippurilla
->paista uunissa 175 asteessa n. tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Marsuli0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, tuore1008g333kcal10.1g69.6g1g25.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g218g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Sipuli, kokonainen 50g84g23kcal1.1g4g0.2g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 672g1488kcal117.6g0g114.2g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 134g182kcal3.5g5.4g16.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%336g403kcal9.7g15.1g33.6g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.6kcal0.4g1.6g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima34g131kcal9.7g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5260kcal306.8g217.4g351.2g62.6g
Valittu annoskoko2500g2630kcal153.4g108.7g175.6g31.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1315kcal76.7g54.4g87.8g15.7g
Arvot/100g100g105kcal6.1g4.3g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134834