Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 2183g3896kcal352.6g155.2g174g154.4g
Sipuli (kuorittu)182g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl109g983kcal0g0g109.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9911kcal714g336.2g567.6g316g
Valittu annoskoko2500g4955kcal357g168.1g283.8g158g
Annoskoko puolitettuna1250g2478kcal178.5g84.1g141.9g79g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.4g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089