Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 561g736kcal103.2g32.7g20.8g0g
Rypsiöljy 29g252kcal0g0g28.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow561g112kcal16.8g11.2g0g14g
Kukkakaali, pakaste, Apetit561g95kcal9g12.4g1.1g10.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)561g477kcal5.6g19.6g39.3g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g211g731kcal27.4g141g4.2g12.6g
Kasvisliemikuutio 15g47kcal1.5g2.1g3.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4900kcal327g438g195g75g
Valittu annoskoko2500g2450kcal163.5g219g97.5g37.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1225kcal81.8g109.5g48.8g18.8g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097