Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka833g1400kcal166.7g0g83.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g417g229kcal12.9g26.7g8.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g208g542kcal31.2g0.4g45.8g0g
Tomaattimurska 1042g306kcal5.8g55.2g2.1g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4954kcal433.2g164.6g279g39.6g
Valittu annoskoko2500g2477kcal216.6g82.3g139.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1239kcal108.3g41.2g69.8g9.9g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570