Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g676g2502kcal30.4g209.6g169g25g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja676g527kcal113.6g0g6.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu345g435kcal37.9g1g31g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g17g10kcal0.1g1.7g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 676g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.4g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 93g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7015kcal367g435.8g414g53.2g
Valittu annoskoko2500g3508kcal183.5g217.9g207g26.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1754kcal91.8g109g103.5g13.3g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674