Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)712g1626kcal135.2g0g121g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)694g319kcal11.8g55.5g5.6g11.1g
Valkosipuli 89g96kcal7g14.5g0.5g1.9g
Vesi356g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g534g1762kcal69.4g341.6g14.9g45.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g116g32kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7672kcal448.2g837g284.4g122.6g
Valittu annoskoko2500g3836kcal224.1g418.5g142.2g61.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1918kcal112.1g209.3g71.1g30.7g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786