Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Purjosipuli 399g91kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 20g176kcal0g0g19.9g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 997g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 797g858kcal67.2g111.6g2.8g55.8g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2559kcal162.4g267.8g58.8g151.6g
Valittu annoskoko2500g1279kcal81.2g133.9g29.4g75.8g
Annoskoko puolitettuna1250g640kcal40.6g67g14.7g37.9g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910