Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g914g549kcal13.7g118.8g0.9g8.2g
Porsaanpaisti vähärasvainen 850g1384kcal238.3g0g47.1g0g
Porkkana 287g94kcal1.8g16g0.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)191g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Lanttu 234g68kcal2.3g10.8g0.7g4.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala23g66kcal4.7g1.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4423kcal526.6g312g108.8g46g
Valittu annoskoko2500g2211kcal263.3g156g54.4g23g
Annoskoko puolitettuna1250g1106kcal131.7g78g27.2g11.5g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301